Ευρεία σύσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς είχε ο υπ. Δήμαρχος κ. Νίκος Χιωτάκης

Νίκος Χιωτάκης: Φιλοδοξούμε η Κηφισιά να ξαναγίνει πάλι πόλος έλξης.

 

 

Ευρεία σύσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης κατά την οποία εξετάστηκαν μία σειρά από ζητήματα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της αγοράς της πόλης και την αναβάθμισή της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις προτάσεις επίλυσης τους.

Ο κ. Χιωτάκης αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα, τις διαπιστώσεις και τους προβληματισμούς του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς τόνισε ότι η νέα διοίκηση του, θα αναλάβει πρωτοβουλία σχετικά με μία σειρά από ενέργειες που θα δρομολογήσει για την ενίσχυση της ομαλής λειτουργίας της εμπορικής αγοράς,  για την ασφάλεια στο κέντρο καθώς και για την πάταξη φαινομένων παραβατικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των εμπόρων και των καταναλωτών.

«Φιλοδοξούμε η Κηφισιά να ξαναγίνει πάλι πόλος έλξης για τους νέους, κατοίκους και επισκέπτες με έναν δήμο αρωγό και συμπαραστάτη που θα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας. Το μοντέλο της «έξυπνης πόλης» οφείλουμε να το κάνουμε πράξη και να παρέχουμε αυτές τις δυνατότητες στους κατοίκους – επισκέπτες ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Σε αυτήν την προσπάθεια η στόχευση της διοίκησης του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι κοινή προκειμένου να πετύχουμε την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης αλλά και την  αναβάθμιση της αγοράς της Κηφισιάς», τόνισε ο κ. Χιωτάκης.

Καταλήγοντας ο κ. Χιωτάκης επισήμανε ότι πρόθεση του είναι –  και αυτό θα αποτυπωθεί και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του –  να πραγματοποιούνται μια σειρά από δράσεις πολιτισμού με επίκεντρο την τόνωση της αγοράς της πόλης.  

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s