ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»

Spitiki Kouzina 1

Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς, Νίκου Γ. Χιωτάκη και της Προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας», Μαρίας Κεφαλά – Σαλματάνη, ξεκίνησε την  Παρασκευή 25 Απριλίου στην Κηφισιά και τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στη Νέα Ερυθραία, το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα».

Με τη δράση αυτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Κηφισιάς στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες της πόλης προσφέροντας τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μερίδα.

«Πρόκειται για μια καλή πρωτοβουλία την οποία έχουν ξεκινήσει και άλλοι Δήμοι. Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση χτυπάει την πόρτα ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας, ο Δήμος Κηφισιάς απλώνει το χέρι και στηρίζει με τις κοινωνικές δομές του, τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Η «Σπιτική Κουζίνα» λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως τις 16:00, στην Κηφισιά στην Πλατεία Πλατάνου, (Οδός Αδριανού, Έμπροσθεν Άλσους Κηφισιάς) και στη Νέα Ερυθραία στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ (Κώστα Βάρναλη 58 Ν. Ερυθραία)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s